Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Δέσποινα Καμπούρη Υπέγραψε με το Alter!


Οι πληροφορίες του Yupi που ήθελαν τη Δέσποινα Καμπούρη να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την υπογραφή του συμβολαίου της με το Alter για την εκπομπή «LifeStyle» επιβεβαιώθηκαν, καθώς η νεαρή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συμφώνησε να είναι στην ομάδα του Alter από τη νέα τηλεοπτική σεζόν...
Χθες, Δευτέρα, αν και είχε ήδη υπογράψει με τον τηλεοπτικό σταθμό, η Δέσποινα Καμπούρη έκανε ένα δοκιμαστικό για καθαρά τυπικούς λόγους και το αποτέλεσμα ικανοποίησε απόλυτα τους ιθύνοντες. Από τη νέα σεζόν θα υπάρξουν αλλαγές στο ύφος της εκπομπής, καθώς οι υπεύθυνοι θέλουν να συνεχιστεί μεν η προβολή των λαμπερών προσώπων, προσαρμοσμένη όμως στις τρέχουσες συνθήκες της καθημερινότητας.

Η Δέσποινα Καμπούρη που έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη συμφώνησε να παραμείνει στην εκπομπή του ANT1 και την επόμενη σεζόν παρά το γεγονός ότι πλέον θα είναι η παρουσιάστρια του «LifeStyle». Έτσι, η Δέσποινα ανήκει πλέον στην κατηγορία των τυχερών παρουσιαστών που θα συνεργάζονται με δύο διαφορετικά κανάλια, την ίδια στιγμή που άλλοι συνάδελφοί τους με δυσκολία καταφέρνουν να ενταχθούν στην «οικογένεια» έστω ενός καναλιού!


http://www.yupi.gr



Share on Facebook