Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

"Ο σύλλογος φουσκωτών Χίου σε ρόλο λιμενάρχη"


"Απ' ό,τι φαίνεται το λιμεναρχείο της Χίου παρέδωσε τα σκήπτρα τήρησης της ασφάλειας λιμένος στη γραμματεία του συλλόγου φουσκωτών, αλλά και το πλωτό του σκάφος ως συνοδευτικό στις εξορμήσεις της "αρμάδας" των φουσκτωτών σκαφών που συμμετέχουν στο...

πανηγυράκι που έχει στήσει ο σύλλογος της Χίου και στον οποίο μετέχουν φουσκωτά από τους συλλόγους της υπόλοιπης Ελλάδας.

Το πρόβλημα δεν έχει φυσικά να κάνει με τα μέλη των συλλόγων, οι άνθρωποι το κέφι τους κάνουν και πολύ καλά κάνουν μάλιστα. Όμως η στάση του λιμεναρχείου είναι προκλητική και απαράδεκτη!

Από τη μια αρνείται την εξυπηρέτηση υπηρεσιακών μετακινήσεων στα Ψαρά και τις Οιννούσες. Μετακινήσεων ανθρώπων απεσταλμένων από την πολιτεία για την επίλυση προβλημάτων των ξεχασμένων κατοίκων τους, και που η μετακίνησή τους δεν μπορούν να γίνει με άλλο τρόπο (λόγω προβληματικής, έως ανύπαρκτης συγκοινωνίας). Και από την άλλη στέλνει συννοδεία (για να μην χαθούν άραγε;), στο tour των σκαφών του συλλόγου φουσκοτών.
Για τους πρώτους καύσιμα δεν υπάρχουν, ενώ για τους δεύτερους (που πάνε για να κάνουν την πλάκα τους) περισσεύουν και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης! Είναι ντροπή και πρόκλιση κύριοι να ξοδεύετε έτσι το δημόσιο χρήμα!

Είναι επίσης ντροπή, επικύνδινο και παράνομο να αφήνετε την κυρία που βρίσκεται στα μεγάφωνα της προκατ κατασκευής της γραμματείας του συλλόγου φουσκωτών να δίνει διαταγές με το ύφος 10 καρδιναλείων στα σκάφη (εκτός φουσκωτών συλλόγων) που εισέρχονται στο λιμάνι για το που να δέσουν.

Αλήθεια κύριοι, τελικά ποιος κυβερνά αυτό το φαύλο κράτος;"

Αναγνώστης

Share on Facebook