Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Σκληρές διαπραγματεύσεις για Ριέρα, στην Ιταλία για Φότζια ο Κοβάσεβιτς


ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 'Η ΜΟΓΚΡΕΝ Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ 3ο ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΠΑ

Το κενό στη θέση του αριστερού χαφ προσπαθεί να καλύψει ο Ολυμπιακός συνεχίζοντας τις διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ για τον Αλμπερτ Ριέρα. Παράλληλα, ο Κοβάσεβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία για τον Πασκουάλε Φότζια της Λάτσιο. Μία εκ των Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μόγκρεν η αντίπαλος στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League...




...Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που ένας μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού γίνεται σίριαλ με πολλά επεισόδια. Αυτή τη φορά ο Αλμπερτ Ριέρα είναι ο παίκτης που ξεχωρίζει από την ερυθρόλευκη επικαιρότητα, αφού οι Πειραιώτες "δίνουν μάχη" για να τον αποκτήσουν από τη Λίβερπουλ.

Μάλιστα, ο Σωκράτης Κομινάκης βρέθηκε στο Λονδίνο και συζήτησε με τους ανθρώπους των "κόκκινων" για τον 28χρονο αριστερό χαφ, ωστόσο η οικονομική διαφορά που υπάρχει καθιστά δύσκολη την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, οι της Λίβερπουλ θέλουν 6 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν, ενώ δείχνουν διατεθειμένοι να πέσουν το πολύ στα 5,5 εκατομμύρια. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δίνει ένα ποσό της τάξεως των 3 εκατομμυρίων και το ταβάνι του είναι τα 3,5 εκατομμύρια. Αρα γίνεται αντιληπτό ότι αυτή η διαφορά των 2 εκατομμυρίων μπορεί να "χαλάσει" τη δουλειά αν και οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι... τελικής πτώσης το θέμα.

http://www.contra.gr/


Share on Facebook