Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Λυσιστράτη.. Η παράσταση έσκισε...από οργάνωση χώρου όμως...αφήστε το καλύτερα


"Η καταγγελία μου αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στο χώρο του Θεάτρου Βράχων όπου πήγα εχτές να παρακολουθήσω την παράσταση της Λυσιστράτη
σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και πρωταγωνιστές τους:Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Ελένη...


Κοκκίδου, Γιώργο Χρυσοστόμου, Μάκη Παπαδημητρίου,Θέμη Πάνου, Λαέρτη Μαλκότση και Σταύρο Μαυρίδη. Ειλικρινά η παράσταση είναι απίστευτη και αξίζει αν ξαναπαιχτεί όσοι δεν έχουν πάει, να πάρουν εισιτήρια και να την δουν οπωσδήποτε. Πρωτότυπα κοστούμια, αστείρευτο χιούμορ και σκηνικές παρουσίες που σε κάνουν να πέφτεις κάτω από τα γέλια.. Αυτό βέβαια αν κάθεσαι κάπου. Εκεί ακριβώς είναι που θέλω να καταλήξω.
Η παράσταση ξεκινούσε στις 9 το βράδυ. Φτάνοντας στο χώρο του Θεάτρου κατά τις 8.30 παρατήρησα ότι περίμενε κόσμος ακόμα στα εκδοτήρια(αν έβγαζαν ακόμα εισιτήρια δεν γνωρίζω) και επίσης πολύς κόσμος περίμενε στο κυλικείο που σημαίνει ότι δεν είχαν καθίσει ακόμα... Αυτό γιατί το λέω.. Πολύ απλά μέσα στο χώρο του θεάτρου ο κόσμος ήταν τόσο ασφυκτικά κοντά καθισμένος ο ένας πάνω στον άλλο που δεν έπεφτε καρφίτσα ανάμεσά τους. Ελάχιστες θέσεις υπήρχαν μόνο μπροστά οι οποίες βέβαια ήταν κρατημένες για VIP που θα ερχόντουσαν (λες και είχαν δώσει παραπάνω λεφτά από τον κόσμο που προσήλθε για να παρακολουθήσει), ενώ κάποιες καρέκλες είχαν τοποθετηθεί στα πλάγια η μια πίσω από την άλλη με αποτέλεσμα να βλέπουν μόνο οι μπροστά. Με τα πολλά στριμωχτήκαμε στα σκαλοπάτια στα οποία αρχικώς μας απαγόρεψαν να κάτσουμε καθώς έπρεπε να είναι ανοιχτά σε περίπτωση ανάγκης ενώ επιτακτικά με το που ρωτήσαμε έναν υπεύθυνο του χώρου που αλλού να κάτσουμε μας έδειξε τις καρέκλες που ήταν τοποθετημένες στα πλάγια. Η παράσταση με τα πολλά ξεκίνησε και αμέσως παρατηρήσαμε ότι οι άνθρωποι που ήταν καθισμένοι στις καρέκλες πίσω πίσω και όχι μπροστά στέκονταν όρθιοι προκειμένου να βλέπουν. Για αυτή την ταλαιπωρία όλος αυτός ο κόσμος έδωσε 20 ευρώ...Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο κόβουν εισιτήρια για παραπάνω θέσεις και ταλαιπωρείται έτσι ο κόσμος. Πάλι καλά που η παράσταση άξιζε για πολύ παραπάνω και σε έκανε να ξεχνάς για λίγο την άβολη θέση στην οποία έπρεπε να κάτσεις για 2 ώρες. "

www.athensbars.gr

Share on Facebook