Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Πειράγματα και ατάκες Μπάγεβιτς - παικτών στην απογευματινή προπόνηση


Μια απολαυστική, ευχάριστη προπόνηση με δουλειά στην ανάπτυξη και στα τελειώματα των φάσεων, αλλά και με πολλά πειράγματα, αστεία και φοβερές ατάκες ήταν η απογευματινή για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Η διάθεση...



... και το χιούμορ δεν έλειψαν, δείγμα του πολύ καλού και οικογενειακού κλίματος που επικρατεί φέτος στην ομάδα.
Σχετικά links

Γράφει από το Ζέεφελντ ο Μίλτος Θεοδοσίου

Μετά το αρχικό ζέσταμα, τις ασκήσεις ενδυνάμωσης και το κορόιδο 5Χ2, οι παίκτες χωρίστηκαν σε τέσσερα γκρουπ με τον Μπάγεβιτς να ζητά ανάπτυξη απ' τα πλάγια και τελειώματα των φάσεων με σέντρες στην περιοχή.

Τα... ωραία πάντως άρχισαν λίγο αργότερα όταν άρχισαν τα σουτ εκτός περιοχής και όποιος πετύχαινε γκολ θα πήγαινε για αποθεραπεία. Σε ρόλο πασαδόρου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, όλοι οι παίκτες προσπαθούσαν να νικήσουν τους τέσσερις τερματοφύλακες που άλλαζαν θέση στην εστία εναλλάξ.

Σε τρομερή φόρμα ο... Τραϊανός Δέλλας, που με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα φωνάζοντας: ''Το νου σας ρεμάλια''. Εν συνεχεία τον ''κολοσσό'' πήγε να μιμηθεί ο Νίκος Γεωργέας λέγοντας ''αυτό έκανες;", χωρίς ωστόσο να ευστοχήσει. Ο Δέλλας λίγο μετά επανήλθε φωνάζοντας στον Γιάννη Αραμπατζή για μια ασταθή του απόκρουση: "Το βούτυρο στο ψωμί, όχι στα γάντια".

Την τελευταία λέξη την είχε πάντως ο Μπάγεβιτς λέγοντας στον Κώστα Μανωλά που έμεινε στο τέλος για να σκοράρει: "Τι πανηγυρίζεις. Τελευταίος έμεινες. Μετά από αυτό θα κάνεις πέντε μέρες να μιλήσεις ξανά στην προπόνηση". Ο Μανωλάς όμως είχε απάντηση: "Ναι, αλλά πήγα να βάλω το ωραιότερο γκολ, με ανάποδο ψαλίδι".

*** Ο Ντιοπ ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, ενώ για προληπτικούς λόγους γυμνάστηκαν συντηριτικά οι Σκόκο, Μπλάνκο και Νταντόμο.

*** Τρέξιμο στο δάσος απ' τις 7:30 το πρωί περιλαμβάνει το... μενού της Πέμπτης.

http://www.contra.gr/




Share on Facebook