Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

"Προς Κ. Εισαγγελέα Ηρακλείου για θέμα Χερσονήσου Ηράκλειου Κρήτης"


"Διαβάζοντας προηγούμενο άρθρο για την Χερσόνησο σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση με την ηχορύπανση έχω και εγώ να πω τα ακόλουθα :...



Είμαι ξενοδόχος και έχω μονάδα κοντά στην περιοχή που λειτουργούν αυτά τα μπαρ δηλαδή κοντά στην εκκλησιά της Αγίας Παρασκευής.
Η κατάσταση είναι απαράδεκτη με τον τρόπο που λειτουργούν . Έχουν τοποθετήσει τεράστια ηχεία στις εξέδρες ,έχουν ανοιχτές τις προσόψεις κατά όλο το πλάτος των μπαρ ,έχουν τοποθετήσει ηχεία που βλέπουν προς τα έξω και έχουν την μουσική στο διαπασών όλη την νύχτα στον ανοιχτό χώρο χωρίς να τους ενοχλεί κανείς ,ούτε η αστυνομία Χερσονήσου ,ούτε ο Δήμος ούτε καμία αρχή .
Η λειτουργία τους δεν σταματά ούτε στα πλαίσια του ωραρίου λειτουργίας αλλά συνεχίζουν μέχρι τις 08:00 το πρωί αγνοώντας τους πάντες .
Η κατάσταση έχει φτάσει στα άκρα με αποτέλεσμα πολλοί από τους ενοίκους του ξενοδοχείου μας να παραπονιούνται συνεχώς για το ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν κανένα βράδυ,έχουμε και περιπτώσεις στις οποίες αποχώρησαν από το ξενοδοχείο μας λόγο της υπερβολικής φασαρίας από τα συγκεκριμένα μπαρ κάθε βράδυ μέχρι το πρωί.
Και πραγματικά υπάρχουν φήμες για περιοχή προστατευόμενη από το δήμαρχο χερσονήσου λόγω συγγένειας πρώτου βαθμού που έχει με έναν από του ιδιοκτήτες των αναφερόμενων μπαρ.
Ζητούμε από τον κ. Εισαγγελέα Ηρακλείου και την αστυνομία να παρέμβει και να σταματήσει αυτό το κακό για τον τουρισμό και για τον τόπο μας.
Χάνουμε και τους λιγοστούς τουρίστες που μας έχουν απομείνει."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook