Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Τα μηνύματά σας για το Σωκράτη


Στην χωρα οπου "γεννηθηκε" η δημοκρατια,στην χωρα που "κατεληξε" υποχειριο των ξενων συμφεροντων στην χωρα που πλεον βασιλευει το "νταβατζηλικι" και η διαπλοκη, η "φωνη" του Σωκρατη ηταν ενα "σωσιβιο μεσα στον ωκεανο" στο οποιο εβρισκαν "γατρεια" εκατομμυρια των Ελληνων που καθημερινα προσπαθουν να μην "πνιγουν" μεσα στον κυκεωνα των προβληματων για την "επιβιωση".
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΩΚΡΑΤΗ
-----------------------

Τα λόγια θα ξεχαστούν και η θλίψη θα σβήσει , οι πράξεις είναι αυτές που φερνουν τις αλλαγές στη ζωή μας. Έτσι έκανε Ο Σωκράτης και με αυτό πορεύοταν ας είναι παράδειγμα για όλους να μην μένουμε άπραγοι σε ότι συμβαίνει γύρω μας, ας ενργοποιηθούμε . Καλό ταξίδι Σωκράτη, τα συλληπητηρια μου στη γυναίκα του και τα παιδιά του.
-----------------------

ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΠΑΓΩΝΕΙΣ,ΣΟΚΑΡΕΣΑΙ ΣΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ..ΝΑΙ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΝΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΟΡΓΗ..ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΘΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ,ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΣΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ Î! �ΔΕΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ..ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ..ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΡΕ..ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ..ΤΟ ΑΘΩΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ??ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ..
--------------------------------------------------------------

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ , ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ.
ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ -ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ .
ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΟΥ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
----------------------------------------------------------
Share on Facebook