Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Μηνύματα για το Σωκράτη



Ήρθε ο καιρός αδέλφια ΕΛΛΗΝΕΣ να ξαναδείξουμε στον κόσμο όλο τι σημαίνει να είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και πώς και μέχρι πού πολεμάς για αυτό.
Να ξεσηκωθουμε ενάντια στον εχθρό που δυστυχώς αυτή τη φορά δεν είναι ένας ξένος κατακτητής αλλά είναι οι... κυβερνήσεις μας, οι πολιτικές "Ντίβες", οι διαπλεκόμενοι των ΜΜΕ και κάποια μεγάλα "τζάκια" της πατρίδας μας και όχι μόνο.

Ήρθε ο καιρός δημοσιογραφίσκοι των παραθύρων να μας δείξετε ΕΚΤΟΣ τηλεόρασης, αν κάποιος από εσάς έχει αρχ@@@@α ή εάν είστε και εσείς όλοι προδότες της πατρίδας σας και των οικογενειών σας.

Ελληνική Αστυνομία: είστε ΈΛΛΗΝΕΣ πάνω από όλα. Μην σταματήσετε μέχρι να βρείτε τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια και μη μασήσετε!! Δε θα διστάσουν στο μέλλον να δολοφονήσουν και εσάς και τις οικογένειές σας αν σταθήτε εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Ελληνική Δικαιοσύνη: ΕΜΑΣ οφείλετε να ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ και ΟΧΙ τους προδότες της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού και να γίνεστε ένα με αυτούς.

Ξυπνήστε οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ!! Ξυπνήστε οι καρεκλοκένταυροι!! Αυτοί που υπηρετείτε και "γλύφετε" σας φοβούνται περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Η δύναμή τους είναι η υποταγή σας!

Εξουσιαστές κότες, πάσης φύσεως-κρυμμένοι μέσα στα παλάτια σας και τις σκαφάρες σας:Πέρασε ο καιρός που σας κοιτούσε ο κόσμος με θαυμασμό που είστε "ελίτ". Τώρα σας κοιτούν όλοι με θυμό και αηδία! Είστε ξεφτίλες που πουλάτε τα πάντα για το χρήμα και την εξουσία. Είστε ΚΕΝΟΙ-ΑΤΙΜΟΙ-ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ο Σωκράτης μας απέδειξε ότι ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.
Ο Σωκράτης μας απέδειξε ότι η πιο μεγάλη δύναμη και εξουσία είναι η αλήθεια!
Ας είναι ο Σωκράτης και ο δρόμος της αλήθειας που χάραξε, η κληρονομιά που μας άφησε και που θα τη συνεχίσουμε όλοι και περισσότεροι από πριν, και πιο δυνατά και ασυμβίβαστα.

Ας ακουστεί η φωνή μας στα πέρατα της γης. Η φωνή των ελεύθερων ανθρώπων! Χωρίς βία.

ΕΜΠΡΟΣ λοιπόν!

------


Εκείνο που με τρελαίνει είναι ότι οι κάτοικοι του ΠΑΣΟΚ-τσογλανισταν και οι φίλοι της ΝΔ-μπουρδελιστάν σκοτώνονται στα blogs για το ποιός φταίει.
Το ρημαδιό φταίει, αυτό το κολοσύστημα που αναθρέψαμε όλοι μας.
Ποτέ δεν ψηφίσαμε τον άξιο, παρά μόνον τον πολιτικάντη.
Ποτέ δεν ψηφίσαμε πρόγραμμα, παρά μόνον αυτόν που θα μας βολέψει στο Δημόσιο.
Ποτέ δεν νοιαστήκαμε για τον παπάρα που πετάει το τσιγάρο από το αυτοκίνητο, το θεωρήσαμε ρουφιανιά.
Ποτέ δεν κλοτσήσαμε το Αρ@@ που άφησε το αυτοκίνητο διπλό παρκαρισμένο ενώ παρακάτω είχε εκατό θέσεις.
Ποτέ δεν βρίσαμε τον αλήτη που κλέβει, παρά μόνο τον λέγαμε μάγκα.
Ποτέ δεν σκαμπιλίσαμε τον σκατογιατρό που ζητούσε φακελάκι, παρά μόνο σκύβαμε.
Ποτέ δεν πλακώσαμε στις μπούφλες τον πουσταριό τον πολεοδόμο ή τον Δασάρχη που έδινε άδεια να χτιστεί στα καμμένα ακόμη μια βίλλα, παρά μόνον προσπαθήσαμε να χτίσουμε κι εμείς
Ποτέ, ποτέ ποτέ
και τώρα οι μπουρδελοκοματοσκυλίδηδες ορύωνται στα blogs o καθένας για την πάρτη του, ακόμη και τώρα μας λένε για τον Γιωργάκη και τον Αντωνάκη.
Έλεος με τους αλήτες όλους.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει κι ας σταματήσουμε πια να κλαίμε.
Αυτό θέλουν από εμάς να είμαστε σκυμμένοι και κλαμμένοι.
ΟΧΙ
Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα Κρύο δεν έκανε ποτέ.


--------


Share on Facebook