Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Μηνύματα για το Σωκράτη



Εκ μέρους όλης της ομάδας του www.musiccorner.gr δεχτείτε τα θερμά μας συλληπητήρια για το χαμό του Σωκράτη Γκιόλια. Ο αναπάντεχος χαμός του είναι για όλο το δημοσιογραφικό κόσμο μια στιγμή δύσκολη και οδυνηρή. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το συμβάν αυτό. Μακάρι κάποτε να απαντηθούν τα γιατί και να εντοπιστούν οι δράστες. Συνεχίστε τον αγώνα που ξεκίνησε ο Σωκράτης, είμαστε όλοι στο πλευρό σας.
Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του και να δώσει δύναμη στην οικογένειά του.

Εκ μέρους όλων των συνεργατών του MusicCorner.gr
Παύλος Ζέρβας

-----------

Γεια σας παιδιά

Δύσκολες οι ώρες αυτές μετά τη δολοφονία του Σωκράτη.

Υπομονή και δύναμη σε όλους σας εύχομαι...

Δυστυχώς ο Σωκράτης υπήρξε το θέμα της νέας τάξης πραγματων στην Ελλάδα που μας θέλει υποταγμένους στα κελεύσματα των απανταχού συμφερόντων.

Αλλά όπως αυτός παρέμεινε αλύγιστος μέχρι το τραγικό του τέλος, έτσι κι εσείς να μείνετε δυνατοί.

Ο θάνατός του θα γίνει ασπίδα για όσους μάχεστε στη δύσκολη αυτή αποστολή σας. Κι εμείς όπως μπορούμε θα σταθούμε στο πλαϊ σας.

Δύναμη παιδιά, κουράγιο και θάρρος, να μην πάει ο θυσία του Σωκράτη χαμένη!

Νικολόπουλος Θανάσης
ένας πιστός σας φίλος

ΥΓ: Μακάρι να βρεθεί ένας άνθρωπος να βάλει χέρι στο αρχείο του παιδιού (στον υπολογιστή του) και να βρούν το δρόμο για τη δημοσιότητα όσα είχε...
Να βρεθουν στην δημόσια κατακραυγή και στον δρόμο για τη φυλακή μερικοί που το αξίζουν, και ανάμεσα στους οποίους θα στοιχημάτιζα ότι βρίσκεται και ο εντολέας των δολοφόνων.

-------------

Κανείς δεν θα σιωπήσει, όλοι μας θα βρούμε τα καθάρματα, που το έκαναν και θα πληρώσουν, που αφαίρεσαν την ζωή σε έναν τίμιο άνθρωπο αλλά και πατέρα. Ντροπή και πάλι ντροπή. Πληρωμένοι δολοφόνοι και επαναστάτες του ΚΩΛΟΥ είναι αυτοί.

www.apokalipsi-gr.blogspot.com


-----------

Θλίψη για τον Σωκράτη ΜΑΣ και οργή για τα καθαρματα με τα φουστάνια....

Γιατι σιγουρα για να φτασουν να γινουν δολοφόνοι, τους την φορέσαν την φουστίτσα οταν ήταν μικρά...

Κριμα, κριμα, κριμα..... Στο χερι σας ειναι, να συνεχίσετε το εργο που ξεκίνησε ο Σωκράτης... και του το οφείλετε αυτό...

Μην κολώσετε πουθενά, εχετε εκατομύρια απο εμάς μαζί σας... και επώνυμα αν χρειαστεί...

Απο το πρωί ειμαι σοκαρισμένος...

Δεν τον γώρισα απο κοντά, δεν είχα την τύχη, αλλα σιγουρα εφόσον επιτραπεί, θα πάω να τον αποχαιρετήσω....

Θλίψη....

Ακανόνιστες σκέψεις....

Οργή...

Θέλω να παρω ενα οπλο, να παω εξω απο τη βουλή και οσους απο τους 300 αλήτες μπορέσω να φαω....
Αυτούς, που ΠΟΤΕ δεν φταίνε, λεφτα δεν εχουν φαει και φυσικά κυκλοφορούν ελευθεροι με τις λιμο, και τους φρουρούς...

Βλεπετε, χρηματα υπάρχουν για να υπερασπιστούν οι ΚΛΕΦΤΕΣ.... και οι φωνές της ελευθερίας, οπως του Σωκράτη να μενουν απροστατευτες...

Δεν ξερω...

Σκατοχώρα... σε συχαίνομαι.....

ΦΤΟΥ στα μούτρα ΜΑΣ που τα ανεχόμαστε.... κακομοιριδες ολοι μας....

Σκεψεις ανακατεμενες... το σοκ παραμενει...

............................................................................................... κριμα...


-------------------

Συλληπητηρια καταρχην σε σας και στην οικογενεια του.
Ειναι συγκλονιστικο αυτο το γεγονος , ειπανε οτι ειναι τρομοκρατικο χτυπημα , αλλα δεν το πιστευω ...
τι ετοιμαζοταν να αποκαλυψει ο Σωκρατης και ποιοι πιστευετε οτι τον δολοφονησαν?

------------

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ?
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ?
ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΧΤΑ "ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ?
ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΞΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΓΩΣΑΤΕ "ΑΠΛΑ" ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΦΕΤΑΙ ΛΑΟΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ, ΘΑ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ! ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ (ΟΣΟΙ ΕΞ' ΑΥΤΩΝ ΕΙΣΑΣΤΕ) ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΣΟ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧEΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ "ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ".
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΩΚΡΑΤΗ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΟΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΓΝΩΣΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΦΙΛΕ

------------------

Ειμαι συγκλονισμενος με το γεγονος της δολοφονιας του σωκρατη....Μιλαμε για καθαρη μαφια.Το μονο σιγουρο ειναι πως οι πραγματικοι ενοχοι ποτε δεν προκειται να βρεθουν.Ειτε ειναι τρομοκρατες με την εννοια της "σεχτα επαναστατων",ειτε με την εννοια του "χιμπατζη της ενημερωσης",ποτε δεν προκειται να τιμωρηθουν.Ηταν μια κινηση που καθε αλλο παρα ενοχλησε τους μεγαλους,για να μην πω οτι παρακινηθηκε και απο αυτους.Με εντυπωσιασε οτι τετοιες ωρες,δεν βιαζεστε να αποδωσετε ευθυνες στην "σεχτα" οπως εκανε η ελας.Και αδικο να εχετε,η κινηση αυτη δειχνει πολυ υπομονη και σκεψη.

Καλο κουραγιο παιδια.Υπομονη.Συνεχιστε οσο πιο δυνατα μπορειτε το εργο σας.Ειμαστε μαζι σας.Το οτι προσπαθουν να σας(μας) φιμωσουν,ειναι αποδειξη οτι ο,τι κανετε,το κανετε σωστα.

Ενημερωστε τους αναγνωστες για το ποτε προκειται να γινει η κηδεια του Σωκρατη.Θα ειναι πολιτικη κηδεια,εναντια στους μαφιοζους καθε μορφης.

Μετα τιμης,
Γιωργος Παπαβασιλειου


------------

Συλληπητηρια στην οικογενεια του.
Ειναι πολυ θλιβερο αυτο που εγινε και δεν θα ησυχασει η ψυχη του , αν δεν αποκαλυφθουν οι πραγματικοι λογοι της δολοφονιας και αν δεν πιαστουν οι υπευθυνοι, και δεν λεω τους εκτελεστες ,αλλα αυτους που τους διορισαν...
Καλη δυναμη στην οικογενεια του

----------

Έφυγε ένας πολεμιστής
Ήταν αδιάφθορος
Ήταν δίκαιος
Ήταν θεοσεβούμενος
Ήταν πολεμιστής
Ήταν ασυμβίβαστος
ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ένας φίλος που είχα την τιμή να τον γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί του πριν από 15 χρόνια…
αναγνώστης


-------------------

Ο ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ. ΑΣ ΤΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ.

-----------

Σημερα ενα μεγαλο κομματι της αληθειας εφυγε....μας το πηρανε οι χεστες!Εμεις ομως οι μυριαδες της αληθοπιτας 8α μεινουμε εδω να συνεχισουμε να φωναζουμε την αλη8εια.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ

-----------

Lipame afantasta pu Xatike enas aksios antropos,Pateras ,zizigos ke sinadelfos.Lipame pu kiklofori tetios kosmos ekso.Pos porun na kimitune afti oi antropoi to wradi meta apo ena tetio fono??Den exun oikogenies?den exun dikustus antropus?Krima ,kalo taksidi.Wulla

---------

Η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ πίσω από τη δολοφονία του Γκιόλια
Αν αληθεύει ... τότε έχασε κάθε αξία η λέξη "επαναστάτης" Ντροπή αίσχος ..

--------

Η ανανδρη δολοφονια του Σωκρατη αποτελει χτυπημα στην ελευθερια του λογου και σε ολους τους δημοσιογραφους δυστυχως για μια ακομη φορα ηχωρα αδυνατει να προστατευσει εντιμους ανθρωπους καλο θα ειναι τα λαμογια δολοφονοι να λογοδοτησουν σε μια περιοδο που ο ελευθερος δημοσιογραφικος λογος ανθρωπων οπως του σωκρατη αποτελουσε βαλσαμο στην ψυχη του μεσου ελληνα.Ελπιζω οι αναδροι ανα τιμωρηθουν παραδειγαματικα.ΣΩΚΡΑΤΗ ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑ! ΚΑΤΑΘΗΚΗΣ ΠΟΥΑ ΑΦΗΝΕΙΣ.ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ!

---------

Η θλίψη είναι μεγάλη και το μόνο που μπορώ να πω είναι: καλό ταξίδι....

------

τα βαθια μου συληπητιρια σε εσας και στους οικιους του..ελπιζω να συνεχισετε δυναμικα το εργο του..ελπιζω ο αδικος θανατος του να γεννηση πολλους "Σωκρατηδες"..δεν πρεπει να τους αφησουμε να μας φιμωσουν..

---------

Μας είπαν ότι πίσω από τη δολοφονία του Σωκράτη κρύβεται η Σέκτα Επαναστατών. Και πίσω από τη Σέκτα Επαναστατών ποιοι κρύβονται;;;;;;; Πολύ βολικό πάντως να υπάρχουν τρομοκρατικές οργανώσεις που εργάζονται υπέρ των μεγαλοαπατεώνων που λυμαίνονται τον ελληνικό λαό. Γιατί αυτούς ξεσκέπαζε τόσα χρόνια ο Σωκράτης...

---------

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΩΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΣΕΧΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΣΕΙΣ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΣΕΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΕς ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΝΤΑς ΤΙΣ "ΔΟΥΛΕΙΕΣ" ΤΟΥΣ Η' ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΧΤΥΠ! ΑΕΙ ΤΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΑΔΙΚΟς Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ! ΕΙΛΗΚΡΕΙΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Α ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

αΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

---------

Το troktiko αποτελούσε και ελπίζω να συνεχίσει να αποτελεί το αλλωτινό "κρυφό σχολειό" της Ελλάδας... Κουράγιο στην οικογένειά του.

----------

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΕΓΝΟΙ ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΕΓΝΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ????????
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΦΙΛΕ ΗΡΩΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΙ ΝΑΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΛΙΓΟ ΘΑΝΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ 8 ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΘΑ ΚΛΑΙΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥ...ΡΑΔΕΣ Ο ΒΑΡΩΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΠΑΛΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΟΜΒΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΗΚΕ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΑΣΠΙΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ

------------

ΤΑ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΝΕ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙ ΣΕΧΤΑΣ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ.ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

----------



Share on Facebook