Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Και άλλα μηνύματα σας για το Σωκράτη


Ο Σωκράτης ΖΕΙ στις καρδιές μας...
Μαζί με την οργή...
Με το θυμό...
Την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!

Καλό ταξίδι αδερφέ...

-----

Πονάω για τη ...μάνα που έχασε το σπλάχνο της.Πονάω για τα παιδιά του που θα μεγαλώσουν με την έλλειψη του πατέρα. Πονάω για τη γυναίκα του, που κάποιοι αποφάσισαν να μετατρέψουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της σε κόλαση.
Πονάω γιατί όταν όλοι εμείς θα ξεχάσουμε, αυτοί θα πονούν ακόμα.
Πονάω γιατί σκότωσαν σα σκυλί έναν άνθρωπο, που χωρίς να γνωρίζω, μου έμαθε την αληθινή ενήμερωση μέσω του blog troktiko.
Από τότε που άρχισα να διαβάζω troktiko κατάλαβα ότι στην τηλεόραση δεν υπάρχουν ειδήσεις, δεν υπάρχει αληθινή ενημέρωση,πουλημένοι, κατευθυνόμενοι όλοι.
Πονάω γιατί, ως νοήμων άνθρωπος, δε μπορώ να πιστέψω ότι οι "τρομοκράτες" επέλεξαν, ανάμεσα σε 300 Κλέφτες και πόσους άλλους Μεγαλο-Ψευτοδημοσιογράφους, τον Σωκράτη που ήταν από τους λίγους εναπομείναντες αληθινούς δημοσιογράφους.
Πονάω γιατί αυτοί που ήθελαν να τον φιμώσουν, το σχεδίασαν τόσο καλά που μάλλον δεν θα τους μάθουμε ποτέ.

----------

Σημεία των καιρών...Όσοι επιθυμείτε να επιβάλλετε τη σιωπή και την τρομοκρατία κερδίσατε σήμερα μια μάχη.Μπορείτε να πανηγυρίζετε...Κάποιοι θα εξακολουθήσουν να κοιμούνται ήσυχοι...Να ξέρετε όμως ότι οι λίγοι δεν μπορούν να κοροιδεύουν τους πολλούς για πάντα.Το επόμενο χρονικό διάστημα δεν πρέπει να τους ακολουθήσουμε στην προσπάθεια διχασμού μας.Κι όταν αλλάξουμε τα πράγματα, ο Σωκράτης και τα δυό του παιδιά θα χαμογελούν...

---------

Τα θερμα μου συλλυπητηρια.Καλο ταξιδη ΗΡΩΑ.Ελπιζω ο θανατος σου να ανοιξη τα ματια ολονον και να καθαριση το μυαλο ολον μας να κανουμε την πατριδα παλη Ελλαδα για ολους και οχι ορμητηριο των καλοβολεψακιδων.Θανατος στα σκουλικια που πληρωνουν φονιαδες για να περνανε στο ντουκου τις βρομοδουλιες τους

-------------
ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΟΥ.... ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... ΠΙΣΤΕΥΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ... ΔΥΣΤΗΧΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ....

----------

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΤΑΝ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ?

------------

Τι να πω είμαι Σοκαρισμένος

Οι Πλάκες τελειώσανε κάντε κάτι γιατί θα μας φαΐ μαύρο φίδι.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του

Σωκράτη (Πεσόντος στη μάχη εναντια τις Οικονομικής και Πολιτικής ΜΑΦΊΑΣ)

------

H ηλεκτρονική εφημερίδα " Επικοινωνία" εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την άνανδρη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. Ο Θεός ας ξεκουράσει την ψυχή του δίδοντας δύναμη στην οικογένεια του και σε σάς τους συναδέφους του κουράγιο να συνεχίσετε τον αγώνα του.

-----

μπουρδελο ολα!! δε θα μεινει ετσι αυτο.. Ο πολεμος αρχισε και δεν προκειται να σκυψουμε το κεφαλι! Μην το αφησετε ετσι.. Βγαλτε τα ολα στη φορα και τιμηστε τη μνημη του νεκρου..

----------

Δυστυχός τον διάβαζα και τον ήξερα μόνο μέσα από την εφημερίδα goalnews. Μετά έχασα τα ίχνη του. Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι η πένα του τσάκιζε κόκκαλα και δεν υπήρχε πουθενά και σε κανένα άλλο έντυπο πένα που να τα χώνει σε οτιδήποτε στραβό γινότανε στον αθλητικό χώρο αυτής της χώρας.Πρωτοπόρως στο είδος του. Δεν θα βρίσω τους δολοφόνους με τα πιστόλια αφού αυτοί ανήκουν σε ένα άλλο είδος όπως τα ζώα και εκτελούν εντολές. Εύχομαι να βρεθεί ο ηθικός αυτουργός Î! ¿ οποίος φαντάζομαι ότι θα είναι η κάποιος μεγαλοεκδότης η επιχειρηματίας η φυσικά και πολιτικός. Απλά να δώσω κουράγιο στους δικούς του.

----------

Ένα νέο κίνημα ως "troktiko" κόντρα στην ασυδοσία, γεννιέται με το αίμα του Σωκράτη...

Έτσι θα μείνουμε; Απαθείς;

Η είδηση της στυγερής δολοφονίας του Σωτήρη Γκιόλια, ας μας αφυπνίσει και το αίμα που άφησε ο δημοσιογράφος να ποτίσει και να θρέψει τις συνειδήσεις μας. Κάτι πρέπει να κάνουμε, για να αποτίσουμε φόρο τιμής στον άνθρωπο και τις ιδέες του για μια πιο καθαρή ζωή και να δικαιώσουμε τους ίδιους τους εαυτούς μας.

Να συγκροτήσουμε, να οργανώσουμε συλλόγους για τη διαφάνεια, την κάθαρση, αλλά και την τιμωρία όλων όσων λεηλάτησαν το σώμα και την ψυχή αυτής της χώρας. Ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας είναι όλα τα "λαμόγια" της νεώτερης πολιτικής ιστορίας μας, όλα τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που ρήμαξαν την Ελλάδα, από τον πιο μικρό πλασιέ, μέχρι τον τον πιο βρώμικο επιχειρηματία, αυτοί που την έφεραν στη σημερινή κατάσταση της ανέχειας και της υποδούλωσης.

Τα κόμματα δυστυχώς δεν έχουν κάνει το παραμικρό βήμα για να μας εκφράσουν, βουτυγμένα στη δίνη των αμέτρητων σκανδάλων που τα ακολουθούν. Είναι επικίνδυνο όμως να μιλάμε για την παύση τους, αλλά χωράει η απαίτηση να πιέσουμε για την ανατροπή της εικόνας και της ουσίας τους. Στη μεταβατική αυτή περίοδο ας πάρουμε την κατάσταση γι αυτές τις μεγάλες αξίες στα χέρια μας, ως πολυάριθμα "troktika".
Ο Σωκράτης, μπορεί να μας εμπνεύσει από το μακρινό του ταξίδι, για να δημιουργήσουμε ισχυρά τείχη στην καθαρότητα της ζωής μας. Μπορεί να εμπνεύσει ένα νέο κίνημα που θα πιέσει τις κυβερνήσεις και τα ΔΝΤ τους, σε άλλες κατευθύνσεις και θα αναγκαστεί να στείλει στη φυλακή εκείνους που δεν σεβάστηκαν κανέναν και τίποτα μπροστά στο χρήμα.

Δεν γίνεται να μένουν ατιμώρητα τόσα "αρπακτικά" και να επιδεικνύουν ακόμη τον πλούτο που απέκτησαν μέσα από την παρανομία και την αισχρή διαπλοκή που εξύφαναν οι κυβερνήσεις αυτής της χώρας. Ένα κίνημα που θα λειτουργήσει ως νέο "troktiko", θα αποκαλύπτει και θα πιέζει για ισονομία και δικαιοσύνη.

Εδώ θέλουμε τις εμπνευσμένες προσωπικότητες, τη νέα ιδέα που μπορεί να φυτρώσει ποτισμένο με το αίμα ενός αθώου ανθρώπου. Κάθε μέρα που περνάει, κυλάει και χάνεται και μαζί γίνεται πιο δύσκολο το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Ας βγουν μπροστά οι φωτεινοί άνθρωποι!

http://apokrouseis.blogspot.com/2010/07/troktiko.html

--------

"Είμαστε Γυναίκες"
Τον περασμένο Μάρτιο ζητήσαμε την άδεια από το troktiko να αναδημοσιεύουμε θέματα που βρίσκαμε στο blog του. Δεν ξέραμε σε ποιον απευθυνόταν το mail που στείλαμε, ούτε βέβαια γνωρίζαμε ότι ο Σωκράτης ήταν ο εμπνευστής και δημιουργός του "troktiko". Για να πω την αλήθεια περιμέναμε ότι δεν θα έχουμε απάντηση αφού μάλλον απαξιωτικά μας αντιμετώπιζαν τα περισσότερα blog (αυτού του στυλ).Με έκπληξη και χαρά πήραμε το Ο.Κ των αναδημοσιεύσεων και πέντε μήνες τώρα τροφοδοτούμε το αναγνωστικό μας κοινό με διάφορα θέματα του ανεξάρτητου troktikou. Με άλλα λόγ! ια πέρνουμε λίγο από την δόξα του.Λυπάμαι ειλικρινά που μαθαίνω ότι ο Σωκράτης ήταν ο ιδρυτής στο troktiko τώρα που δεν θα έχω πια την ευκαιρία να πω ευχαριστώ στον ίδιο ποτέ. Θέλω όμως να πω ευχαριστώ στους συνεργάτες του,να τους δώσω τα θερμά μου συλλυπητήρια καθώς και στην οικογένεια του και την ευχή να μην υπάρξει συνέχεια σ΄αυτό το έγκλημα.Τα παιδιά μας πρέπει να γνωρίσουν την ελευθερία του λόγου καθώς και τη δύναμη του...
Καλό ταξίδι...

-----------


Share on Facebook