Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

"Σχετικά με το πάρτι στη Μύκονο"


"Σημερα το πρωί είχες μία ανάρτηση σχετικά με το γνωστό γαμήλιο γλέντι που έγινε στη Μύκονο με τον γνωστό Βουλευτή της ΝΔ και τον δημοσιογράφο που εισχώρησε μέσα στο χώρο του μαγαζιού, Φτελιά.
Ως αναγνώστης σου, λοιπόν, σου γράφω ποια είναι η αλήθεια και για την αποκατάστασή της θα ήθελα να...
δημοσιεύσεις αυτό που εγώ είδα να γίνεται μέσα στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσης αφού ήμουν ένας από τους προσκεκλημένους του νιόπαντρου ζευγαριού. Πρώτον, ο βουλευτής, δηλαδή ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν γνώριζε, ούτε κανείς από εμάς, τον δημοσιογράφο κύριο Δρακοντίδη. Γι αυτόν τον λόγο ο ίδιος ο κ. Σπηλιωτόπουλος αλλά και το νιόπαντρο ζευγάρι ρώτησαν δύο φορές το δημοσιογράφο αν περνάει καλά και αν είναι ευχαριστημένος, αφού τον πέρασαν για κάποιον φίλο ή συγγενή κάποιου προσκεκλημένου. Κανείς δεν φανταζόταν ότι αυτός ο κύριος είναι δημοσιογράφος από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Όλα τα υπόλοιπα λοιπόν που διαρρέει ο ίδιος ότι τον κακομεταχειρίστηκαν ή -ακόμα χειρότερα- χειροδίκησαν εναντίον του καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν. Τα στοιχεία τόσο τα δικά μου όσο και άλλων καλεσμένων που ήταν παρόντες είναι στη διάθεση τόσο τη δική σου όσο και όσων άλλων blogs το επιθυμούν.

Νομίζω ότι για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, θα έπρεπε να ανεβάσεις το σχόλιο μου είτε υπογεγραμμένο με το όνομά μου είτε ως αναγνώστης, όπως συνήθως κάνεις.
ευχαριστω και ότι άλλο θέλεις στη διάθεσή σου. "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

troktiko:Δεν μας απασχολεί ο δημοσιογράφος ούτε είπαμε εμείς αν είναι ο Σπηλιωτόπουλος. Εμείς επιμένουμε ότι ο πολιτικός είπε πάνω στα νεύρα του: "Σκοτώστε τον, πετάξτε τον στην θάλασσα". Και στο λέμε με σιγουριά.




Share on Facebook