Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

«Οι κασέτες είναι ψεύτικες»


Κατασκευασμένοι οι μαγνητοφωνημένοι καβγάδες του Μελ Γκίμπσον με την Οκσάνα Γκριγκόριεβα; Αυτό υποστηρίζουν οι δικηγόροι του ηθοποιού που κατέθεσαν όλα τα ντοκουμέντα τα οποία βρέθηκαν να κυκλοφορούν ελεύθερα σε διαδικτυακά σάιτ τις τελευταίες ημέρες στην αρμόδια αστυνομική διεύθυνση του Λος Αντζελες.


Η απόδειξη της αυθεντικότητας των συνομιλιών που η Γκριγκόριεβα μαγνητοφώνησε μυστικά την εποχή του χωρισμού της από τον Γκίμπσον θα κρίνει ουσιαστικά και τη μάχη της κηδεμονίας της 8μηνης κόρης τους. Κι ενώ το Χόλιγουντ φαίνεται να δονείται από το νέο σκάνδαλο του ηθοποιού και σκηνοθέτη, κάποιοι συνάδελφοί του σπεύδουν να τον στηρίξουν και άλλοι όχι.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, για παράδειγμα, δήλωσε πως ελπίζει ο Γκίμπσον «να το ξεπεράσει αυτό». «Είναι ατυχία, ξέρετε...», έσπευσε να συμπληρώσει. Αντίθετα, πολύ πιο αυστηρή στάση τηρεί ο συμπρωταγωνιστής του στο «Φονικό όπλο», Ντάνι Γκλόβερ, που επέλεξε να κρατήσει τα χείλη του κλειστά σχετικά με το σκάνδαλο. Σοκαριστικό είναι και το ανεπιβεβαίωτο ακόμα νέο πως το πρακτορείο με το οποίο συνεργαζόταν ο Μελ Γκίμπσον σταμάτησε τη συνεργασία του μαζί του. Ανευ ατζέντη, ο τέως σταρ θα πρέπει να μπαλώσει τώρα τα... αμπάλωτα καθώς οι βρισιές με τις οποίες στόλισε την τέως σύντροφό του ακούγονται απ’ άκρη σ’ άκρη στον πλανήτη. «Αξίζω να μου πάρεις μια π... πριν! Πριν το γ.... τζακούζι! Οκέι, θα κάψω το σπίτι αλλά πάρε μου πρώτα μια... Πώς τολμάς;» φωνάζει στην πιο σοκαριστική όλων ηχογράφηση καθώς εκείνη είχε πριν αποκοιμηθεί.

Σε μια άλλη, η Γκριγκόριεβα ακούγεται να κλαίει, αφού ο Γκίμπσον την έχει χτυπήσει δύο φορές στο πρόσωπο. «Τι είδους άντρας είναι αυτός που θα χτυπούσε μια γυναίκα την ώρα που κρατάει ένα μωρό στα χέρια της;», λέει εκείνη. «Ξέρεις γιατί - το άξιζες γαμώτο», απαντάει με πάθος εκείνος. Σύμφωνα με ανώνυμες πήγες, το γεγονός συνέβη στις 6 Ιανουαρίου κάνοντας τη Ρωσίδα μουσικό να ματώσει.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11498&subid=2&pubid=21138951
Share on Facebook