Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

«Ποια χορηγία;»


«ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΔΙΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΛΑΣ», Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΟΝΤΙΚΑ

Δύσκολο πράγμα αποδεικνύεται πως είναι η συνεννόηση ανάμεσα στους ανθρώπους του πρωταθλητή Παναθηναϊκού, ακόμα και αν οι προθέσεις είναι οι καλύτερες…

Με νεότερη επιστολή του προς τον Δημήτρη Γόντικα, ο Νικόλας Πατέρας...



... αναγκάζεται να ξεκαθαρίσει εκ νέου τις προθέσεις του σχετικά με τον Γουίλαμ Γκαλάς. Ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» ισχυρίζεται πως αν ήθελε να κάνει χορηγία θα απευθυνόταν στο εμπορικό τμήμα και πως το μόνο που επιδιώκει είναι να τελειώσει το θέμα με τον Γάλλο αμυντικό, καλύπτοντας εκείνος την διαφορά που υπάρχει.

Η δεύτερη επιστολή του Νικόλα Πατέρα προς τον Δημήτρη Γόντικα:

«Αγαπητέ Δημήτρη,

Θέλω να πιστεύω ότι το περιεχόμενο της επιστολής μου ήτανε σαφές και κατανοητό. Εγώ δεν έχω κάποια εμπορική εταιρεία για να κάνω χορηγία/διαφήμιση στην ΠΑΕ ούτε απευθύνθηκα στο εμπορικό τμήμα για κάτι ανάλογο.

Επειδή τον τελευταίο καιρό διαβάζω ότι γίνεται προσπάθεια απόκτησης του ποδοσφαιριστή Γκαλάς για την θέση κεντρικού αμυντικού και η διαφορά σας είναι από 300.000-500.000 για κάθε χρόνο του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, σας προσέφερα αυτό το ποσό μόνο για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή και όχι αόριστα για χορηγία προς την ΠΑΕ.

Εάν πιστεύετε ότι με αυτά τα χρήματα μπορεί να γεφυρωθεί η διαφορά και να επέλθει συμφωνία για την απόκτηση του Γκαλάς είμαι στην διάθεσή σας».

Το ιστορικό της υπόθεσης

Το πρωί έγινε γνωστό πως ο Νικόλας Πατέρας προτίθεται να βοηθήσει την διοικούσα επιτρπή να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Γκαλάς, μετά τα όσα συνέβησαν στην υπόθεση του Κρις. Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δημήτρη Γόντικα και αργότερα του απέστειλε γραπτώς την απόφαση του να προσφέρει 1.5 εκατομμύριο ευρώ για να καλυφθεί το χάσμα των 500 χιλιάδων στις ετήσιες απολαβές του Γάλλου, για συμβόλαιο τριών χρόνων.

«Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας θέλω να σου επιβεβαιώσω και γραπτά την επιθυμία μου να προσφέρω το ποσό των euro 500.000 κάθε χρόνο για τα επόμενα 3 χρόνια, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκαλάς στον Παναθηναϊκό. Διαβάζω στις εφημερίδες ότι αυτό είναι το ποσό που σας χωρίζει για να ολοκληρωθεί αυτή η σημαντική μεταγραφή και θέλω να τα προσφέρω εγώ στην ΠΑΕ. Όπως σου εξήγησα για λόγους αρχής δεν θα συμμετέχω στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου εάν ο Πρόεδρος δεν θα είναι ένας εκ των μετόχων, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει από το να κάνω αυτή την προσφορά στην αγαπημένη μου ομάδα για την συγκεκριμένη μεταγραφή», ανέφερε στην επιστολή του ο Νικόλας Πατέρας, στην οποία απάντησε λίγο αργότερα ο Δημήτρης Γόντικας

http://www.sportdog.gr/


Share on Facebook