Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Η άφιξη του Άλμπερτ Ριέρα



"BAΛΤΕ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΙΓΟ ΟΥΖΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΟΥΖΟ"

Ο Άλμπερτ Ριέρα έφτασε στην Ελλάδα και γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"...




...Η αρχική ενημέρωση ανέφερε πως ο Ριέρα θα έφτανε στις 18:30, όμως όπως έγινε γνωστό πριν λίγο, ο Ισπανός θα φτάσει λίγο μετά τις 19:00. Ακόμη βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ισπανός θα περάσει μέσα από τους χιλιάδες φιλάθλους της Πειραϊκής ομάδας.

Από τις 17:00 ξεκίνησαν να έρχονται οι πρώτοι φίλοι του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο και ήδη έχουν γίνει χιλιάδες. Το "Ελευθέριος Βενιζέλος" έχει μετατραπεί σε "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τους οπαδούς των "ερυθρολεύκων", να τραγουδούν συνεχώς συνθήματα, όπως ακούτε και από το LIVE Video του Sport24.gr.

"Είναι τρελός ο πρόεδρος", φωνάζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού, όμως προφανώς αναφέρονται στον μεγαλομέτοχο, Βαγγέλη Μαρινάκη και όχι στον πρόεδρο, Σωκράτη Κόκκαλη. Αυτό είναι το πρώτο αποθεωτικό σύνθημα που ακούει ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τους οπαδούς των Πειραιωτών, πιθανότατα όχι όμως και το τελευταίο.

Τελικά η καθυστέρηση της άφιξης βγήκε σε καλό για τους Πειραιώτες, αφού ακόμη και τώρα συνεχίζεται η προσέλευση του κόσμου. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν κατακλύσει το "Ελευθέριος Βενιζέλος" και η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί είναι εντυπωσιακή και "ερυθρόλευκη".

Για τις ανάγκες του συνθήματος, οι φίλοι του Ολυμπιακού βάφτισαν τον Άλμπερτ Ριέρα, Αλμπέρτο! "Άλμπερτο Ριέρα", τραγουδούν οι "ερυθρόλευκοι" σε ρυθμό... Εεερνέστο Βαλβέρδε και Φεεεεερνάντο Μπελούτσι.

Λίγα λεπτά έμειναν ακόμη για την άφιξη του Ριέρα και ο κόσμος είναι σε... αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας τον Ισπανό.

Άναψαν και κάποια καπνογόνα από τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι προθερμαίνονται ενόψει της άφιξης του 28χρονου.

Νέο σύνθημα-μήνυμα προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη από τον κόσμο του Ολυμπιακού. "Δώστε στον Βαγγέλη λίγο ούζο, να μας φέρει τον Γκατούζο"! Άνοιξε η όρεξη των φίλων της Πειραϊκής ομάδας.

Στι 19:16 ο Άλμπερτ Ριέρα έφτασε και ετοιμάζεται να περάσει από την "ερυθρόλευκη" μάζα.

Ο Ριέρα έφτασε και γίνεται πανδαιμόνιο στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"! Δεκάδες καπνογόνα από τους φίλους του Ολυμπιακού που φωνάζουν το σύνθημα "Αλμπέρτο Ριέρα".

Εντυπωσιακό το γεγονός, πως το αυτοκίνητο το οδηγεί ο ίδιος ο Ριέρα και δίπλα του η συζυγός του τραβάει video με τον κόσμο!

http://beta.sport24.gr/

Share on Facebook