Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

«Σήμερα κώνους, αύριο αντιπάλους!»


Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (23/7), λίγη ώρα μετά την επίσημη παρουσίαση του από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ο Ελληνας τεχνικός βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και μαζί με τους Βρύζα, Χάβο και Αϊβαλιώτη γνώρισε τους νέους του ποδοσφαιριστές...



...Αρχικά ο Δερμιτζάκης πήγε στα αποδυτήρια και για περίπου 10-15 λεπτά μίλησε στους παίκτες, και εν συνεχεία όλοι μαζί βγήκαν για την προπόνηση στο γήπεδο. Ο Ελληνας τεχνικός έζησε αρκετά έντονα την πρώτη προπόνηση, φωνάζοντας αρκετές φορές στους ποδοσφαιριστές ζητώντας από αυτούς κυρίως να βρίσκονται σε διαρκή κίνηση, αλλά και να μάθουν να κινούνται χωρίς τη μπάλα.

«Βλέπω χώρο, βλέπω συμπαίκτη, αύριο βλέπω τον αντίπαλο», είπε σε κάποια στιγμή, ενώ σε κάποια άλλη ανέφερε: «Μη σταματάτε να είστε συνεχώς σε κίνηση. Σήμερα έχετε κώνους, αύριο θα έχετε αντιπάλους. Συγκεντρωθείτε», έλεγε ο Καβαλιώτης προπονητής που προσπαθούσε να γίνει κατανοητός και στους ξένους παίκτες μιλώντας και στα αγγλικά.

Παρόντες 150 φίλαθλοι

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στη Σουρωτής έδωσαν και περίπου 100 φίλοι της ομάδας, οι οποίοι θέλησαν να παρακολουθήσουν την πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ με τον Δερμιτζάκη επικεφαλής. Μάλιστα ο τελευταίος έγινε δεκτός με χειροκροτήματα κατά την είσοδό του στις εγκαταστάσεις.

Το παρών έδωσε και ο παπά-Χρήστος, ο οποίος συνομίλησε για λίγη ώρα με τον Παύλο Δερμιτζάκη, δίνοντας του προφανώς? την ευλογία του.

Χωρίς επτά η προπόνηση

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Πάμπλο Γκαρσία προπονήθηκε μόνος του στο γυμναστήριο, αφού ακόμη δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τη δηλητηρίαση από την οποία τον ταλαιπώρησε, όπως άλλωστε και ο Σορλέν που παραμένει αδύναμος για τον ίδιο λόγο. Επιπλέον, μόνοι τους έτρεξαν οι Μουσλίμοβιτς και Βιεϊρίνια καθότι τραυματίες, ενώ ατομικό ακολούθησαν και οι Ίβιτς, Βιτόλο και Λίνο.

http://www.sentragoal.gr




Share on Facebook