Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Πατρινός μπλεγμένος σε αγοραπωλησία βρέφους στο Σλίβεν της Βουλγαρίας!


ΓΙΑ 6.000 ΕΥΡΩ

Έναν 28χρονο Βούλγαρο συνέλαβαν οι αρχές στο Σλίβεν, επειδή κρατούσε όμηρο μία ανήλικη έγκυο, με σκοπό να πουλήσει το μωρό της στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης της βουλγαρικής πόλης, Τσαβτάρ Μποζούρσκι......Σύμφωνα με τον ίδιο, ο νεαρός κρατούσε, κλεισμένη στο σπίτι της αδερφής του, μία 16χρονη κοπέλα, με σκοπό να πουλήσει το βρέφος που θα φέρει στη ζωή, στην Ελλάδα.

Ο Βούλγαρος αστυνομικός αξιωματούχος ανέφερε ακόμη ότι ο νεαρός είχε συνεννοηθεί με Έλληνα από την Πάτρα, να τού πουλήσει το παιδί της νεαρής Ρομά, που διανύει τον τρίτο μήνα της κύησης, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα των βουλγαρικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τον κ. Μποζούρσκι, ο δράστης δεν έχει ποινικό μητρώο, ενώ είχε "συνεννοηθεί" με άλλες δύο κοπέλες της κοινότητας των Ρομά στην περιοχή να τις "βοηθήσει" να πουλήσουν τα νεογέννητα τους στην Ελλάδα.

Το αντίτιμο της "αγοραπωλησίας" ήταν έξι χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή του Σλίβεν, ο οποίος ανέφερε ακόμη πως για την υπόθεση ανακρίνονται, επίσης, τρεις κοπέλες από την κοινότητα των Ρομά.

http://www.thebest.gr


Share on Facebook