Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Έρχεται ο Ομπράντοβιτς


Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα εξακολουθούσε τις διακοπές του στη Σαρδηνία αυτή την περίοδο και δεν υπήρχε στα πλάνα του ενδεχόμενο επιστροφής στην Αθήνα... Τουλάχιστον τώρα! Η κατάσταση όμως διαφοροποιήθηκε και ο...


προπονητής του Παναθηναϊκού άλλαξε τα πλάνα του κι αναμένεται από στιγμή σε στιγμή στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τη διοικητική ηγεσία του "τριφυλλιού" και τους συνεργάτες του.

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη όσο και δύσκολη. Η υπόθεση του Τέρελ Μακ Ιντάιρ ήταν η... κορυφή του παγόβουνου καθώς ο Παναθηναϊκός δεν κινείται (και με βάση την επίσημη εκδοχή της ΚΑΕ "δεν πρόκειται να κινηθεί αν δε λυθεί το φορολογικό ζήτημα")και η κατάσταση δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.

Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει "κλείσει" τις υποθέσεις του Ομπράντοβιτς και του Διαμαντίδη, αλλά τα υπόλοιπα μέτωπα παραμένουν ανοιχτά και σε ορισμένα απ' αυτά (Σπανούλης και Πέκοβιτς) οι ενδείξεις δεν είναι θετικές για τους "πράσινους". Τα θέματα του Μπατίστ και του Νίκολας δεν προχωρούν, μπήκε ο Ιούλιος και ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει μισό βήμα προόδου σε τόσο κρίσιμες υποθέσεις.

Ο Ομπράντοβιτς αναγνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν, αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης και βέβαια δεν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στη διοίκηση και τους συνεργάτες του. Εκτιμά λοιπόν ότι θα πρέπει να βρίσκεται κοντά στο "κέντρο" των γεγονότων προκειμένου να βάλουν τα πράγματα κάτω με τη διοίκηση, να τα κουβεντιάσουν και να δουν τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους.

Το γεγονός βέβαια ότι ο "Ζοτς" δεν είχε σκοπό να επιστρέψει αυτές τις μέρες στην Αθήνα αποκαλύπτει ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερη και σαφώς "κρίσιμη".

theplayer.gr

Share on Facebook