Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

«Εχεις νεύρα Σβάινστάιγκερ;»


Πέντε παγκόσμια κύπελλα έχουν, συνολικά, σηκώσει στο παρελθόν Αργεντινή και Γερμανία. Τρία έχουν πανυγυρίσει τα «πάντσερ» και δύο οι «αλμπισελέστε». Η προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων σε τελική φάση Μουντιάλ ήταν το 2006 στα γήπεδα της Γερμανίας με τους οικοδεσπότες να επικρατούν στα πέναλτι. Η προϊστορία είναι με το μέρος της Αργεντινής αλλά ο Μαραντόνα δεν κρίνει ...
βάσει τέτοιων στοιχείων.

«Είμαστε καλύτεροι από αυτούς. Είμαστε ήρεμοι. Τα δικά μας πόδια είναι καλύτερα από τα δικά τους.»

Οπως ήταν φυσικό, ο Μαραντόνα δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του Σεμπαστιάν Σβάινστάιγκερ, ο οποίος τόνισε είναι είναι «έλλειψη σεβασμού από την πλευρά της Αργεντινής τον τρόπο με τον οποίο επιχειρεί και κατορθώνει να επηρεάζει διαιτητές».

«Δεν έχουμε καιρό να σκεφτούμε τις δηλώσεις του. Τώρα προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε ρεβάνς από τους Γερμανούςγ για το 2006... Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και εμείς απέναντι στη Γερμανία θα παίξουμε επιθετικά και αυτό τους εκνευρίζει» δήλωσε να στο FOX Sports για να γυρίσει στη συνέχεια στη κάμερα και με ύφος... αλά Μαρανtόνα να αναρρωτηθεί δημόσια: «Τι συμβαίνει Σβάινστάιγκερ; Εχεις νεύρα;»

http://theplayer.gr/


Share on Facebook