Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Οταν το χέρι του «Θεού» άγγιξε τον Φορλάν



Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έχει δει τον εαυτό του να γίνεται πρωτοσέλιδο όχι μόνον για τις ποδοσφαιρικές του επιδόσεις αλλά και για πολλά αρνητικά για τον θρύλο του περιστατικά, μέσα σε ένα κατά γενική ομολογία έκλυτο βίο.
Οι προσωπικές του.....

επιλογές τον οδήγησαν σε αδιέξοδο και οι μάχες που έδωσε για να κρατηθεί «ζωντανός» γίνονται συχνά-πυκνά θέμα βαθύτερης ανάλυσης ακόμη και από τους πιο σκληρούς επικριτές του.
Η έντονη και εκρηκτική προσωπικότητα του βρήκε πρόσφορο έδαφος να εκδηλώσει κάθε εντυπωσιακή πτυχή της, μέσα στις δεκαετίες που ακολούθησαν την πρώτη του επαφή με τους δημοσιογράφους στην ηλικία των δώδεκα ετών ,όταν αποκάλυπτε με απόλυτη αυτοπεποίθηση τα όνειρα του και την πρόθεση του να τα πραγματοποιήσει
Στην ίδια τρυφερή ηλικία βρισκόταν και ο επιθετικός της Ουρουγουάη Ντιέγκο Φορλάν όταν εκμυστηρευόταν και αυτός το όνειρο του να γίνει ένας μεγάλος τενίστας. Το όνειρο του όμως δεν έμελε να πραγματοποιηθεί όπως του Ντιέγκο...Ενα τροχαίο ατύχημα οδήγησε την αδελφή του ένα βήμα πριν το θάνατο και.
η αδυναμία της οικογένειας του να ανταπεξέλθει οικονομικά στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και αποκατάσταση της υγείας της έγινε ο χειρότερος εφιάλτης του
Και ο μικρός Ντιέγκο Φορλάν το μόνον που παρακαλούσε Το Θεό ήταν να βάλει Το χέρι Του και να βοηθήσει την αγαπημένη του αδελφή.
Και εκείνος τον άκουσε. Ο «Θεός» Μαραντόνα έδωσε χείρα βοηθείας στην οικογένεια ενισχύοντας την με 250.000 δολάρια.
Ετσι απλά, αυθόρμητα, παρορμητικά στάθηκε βράχος δίπλα στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ουρουγουάης Πάμπλο Φορλάν και έδωσε για μια ακόμη φορά ένα κομμάτι της ψυχής του γιατί ...το πίστευε.
Με αυτόν τον μοναδικό δικό του τρόπο που οδηγεί εκατομμύρια οπαδών του να τον λατρεύουν ότι κι αν κάνει ,όσο και αν προκαλεί να τον κατακρυμνήσουν από το βάθρο του απόλυτου θρύλου...
Αυτός ο Ντιέγκο που διατηρεί ακόμη και σήμερα αποθέματα αθωότητας για άλλες εκατό ζωές μπορεί να γίνεται το ίνδαλμα για κάθε παιδί που βρίσκεται στο δρόμο του αναζητώντας το δικό του όνειρο...Ο 31χρονος Ντιέγκο Φορλάν είναι ένα ηχηρό παράδειγμα ενός ανθρώπου που τον «άγγιξε» ο Θεός! .


www.pamemundial.gr

Share on Facebook