Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

"Ευτυχώς που ήρθε το ΠΑΣΟΚ και η αξιοκρατία"


"Ανακοινώθηκαν σήμερα οι Αποσπάσεις των εκπαιδευτικών και για μια ακόμα φορά έχουμε μία από τα ίδια. Κομματισμός, πελατειακές σχέσεις, αναξιοκρατία...



Δεν είναι δυνατόν να μην ικανοποιήθηκαν άνθρωποι με σοβαρά οικογενειακά προβλήματα ή λόγους υγείας ή συνυπηρέτηση και να ευνοήθηκαν αντίστοιχα νεαρές συνάδελφοι χωρίς κανένα απαιτούμενο από το νόμο κριτήριο, παρά μόνο την πράσινη κάρτα.
Η κυρία υπουργός που αναγκάζει οικογένειες να χωρίσουν αφού γονατίσουν οικονομικά να μην κοιμηθεί από τις τύψεις της σήμερα.
Οι δε αιρετοί με την ευλύγιστη μέση που αγνόησαν τις πραγματικές ανάγκες των συναδέλφων τους να μη ξαναβγούν ποτέ στους δρόμους."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------------

"Σχετικά με τον κύριο που διαμαρτύρεται για τις φετινές αποσπάσεις των εκπαιδευτικων... Να του θυμίσω ότι ΔΕΝ άλλαξε το ΠΑΣΟΚ τους προϊσταμενους διευθύνσεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ούτε των γραφείων εκπαίδευσης. ΝΔ είναι ακόμη τα παλλικαράκια και τα ρουσφετάκια τα γνωστά γαλάζια που καμαρώναμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Σφάλμα του ΓΑΠ η πολλή δημοκρατία..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook