Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Μώραλης: «Βρήκαμε τον αντικαταστάτη του Τζόλε»


Ο Γιάννης Μώραλης εξέφρασε στην εκπομπή «Θύρα 11» στον Sentra 103,3 αυτό που όλοι σκέφτονται στον Ολυμπιακό για την έλευση του Ριέρα: «Βρήκαμε επιτέλους έναν παίκτη αριστερά που θα αντικαταστήσει επάξια τον Τζόλε, που άφησε κενό μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση».

Ο Ισπανός προσγειώνεται στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 18:45 και όπως είπε ο κ. Μώραλης αναμένεται να τύχει αποθεωτικής υποδοχής. «Φτάνει στις 7 παρά 15 και θα υπάρξει υποδοχή. Δεν είμαστε ...
στη λογική αεροδρομίων αλλά δεν μπορούμε να κόψουμε την χαρά του κόσμου να υποδεχθεί τον ποδοσφαιριστή και να νιώσει σαν το σπίτι του. Θα κάνει τις αναγκαίες εξετάσεις και μετά θα παρακολουθήσει και τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπέσα».

Αναφερόμενος στο ύψος της οικονομικής προσφοράς στον Ριέρα συγκριτικά με όσα λιτά είχε προαναγγείλει κατά την ανάληψη των καθηκόντων ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο κ. Μώραλης είπε: «Αν εξαιρέσουμε τη μεταγραφή του Ριέρα δεν παρέκλινε από τις προγραμματικές δηλώσεις του ο κ. Μαρινάκης. Είναι απόλυτα ακριβής. Η ομάδα ενισχύεται με σημαντικούς παίκτες, άλλοι ήταν ελεύθεροι άλλοι πήραν σημαντικά ποσά. Θέλαμε να κάνουμε μια μεγάλη μεταγραφή και όπως ξέρετε ο κ. Μαρινάκης είχε κοιτάξει και το θέμα του Νενέ. Υπήρξε επαφή με Ριέρα και ευτυχώς ολοκληρώθηκε. Είναι ένας καλός σε ηλικία παίκτης από μεγάλη ομάδα και θα προσφέρει».

Δεν ξεκαθάρισε ωστόσο στους «ερυθρόλευκους» αν θα συνεχιστεί στο ίδιο μοτίβο το μεταγραφικό παζάρι του Ολυμπιακού: «Είναι αυτονόητο ότι έγινε οικονομική υπέρβαση αλλά στην συνέχεια θα κινηθούμε στην κατεύθυνση τωνη προγραμματικών δηλώσεων. Εμείς είμαστε αχόρταγοι. Μπήκαμε σε τριπάκι για πολλά αλλά πρώτα να χαρούμε τον Ριέρα και θα δούμε. Δεν ολοκληρώσαμε τις μεταγραφές και το ρόστερ. Μην ανεβάζουμε όμως τον πήχη για να μην ξεφύγουμε και σε προσδοκίες και σε νούμερα. Δεν σημαίνει ότι θα κινούμαστε σε όλες τις θέσεις σε αυτά τα νούμερα».
Αναφορικά με τον φλερτ με Γκατούζο και τις σκέψεις του Μαρινάκη είπε: «Για τον Γκατούζο το παρακολουθούμε και εμείς και εσείς εδώ και δέκα μέρες. Δύσκολα θα ολοκληρωθεί άλλη μία τόσο δαπανηρή μεταγραφή δεν μπορώ να ξέρω την σκέψη του Μαρινάκη είναι καθαρά θέμα απόφασής του».
Στα άμεσα πλάνα : «Ψάχνουμε 1-2 αμυντικά χαφ, υπάρχει ερώτημα για έναν επιθετικό και ένα θέμα για 4ο στόπερ. Σημασία έχει ότι αποκτήθηκαν οι Ρόμενταλ, Ιμπαγάζα, Μιραλάς, Μέγερι που συνθέτουν μια καλή ομάδα, ένα καλό ρόστερ. Θα παίξουν ρόλο και οι επόμενες προσθήκες. Η μεταγραφή Ριέρα ανεβάζει το μέσο όρο μεταγραφών θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει και περιμένουμε μια περαιτέρω προσπάθεια από τον κόσμο και στα διαρκείας. Να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, δυνατοί».


http://www.theplayer.gr/


Share on Facebook