Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Η άφιξη του Άλμπερτ Ριέρα


ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΚΟΣΜΟΥ

Περισσότεροι από 5.000 "τρελαμένοι" φίλαθλοι του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο τον Άλμπερτ Ριέρα που έφτασε στο "Ελ. Βενιζέλος" στις 19:16. Kόκκινη λαοθάλασσα για τον Ισπανό παικταρά στο αεροδρόμιο.

Ο 28άχρονος...



...ποδοσφαιριστής προσγειώθηκε το απόγευμα (19:16), βγήκε από την πύλη "7" του "Ελ. Βενιζέλος" και οδηγώντας ένα μαύρο τζιπ της ερυθρόλευκης διοίκησης, αποθεώθηκε από την κόκκινη λαοθάλασσα που του ετοίμασε μια ανεπανάληπτη υποδοχή στην Αθήνα.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κρατώντας δεκάδες καπνογόνα, τραγουδούσαν ρυθμικά το όνομα του Άλμπερτ Ριέρα σε ρυθμούς "Λου-τσιάνο Γκαλέ-τι" ενώ ο Ισπανός χαφ χαμογελαστός προσπαθούσε με δυσκολία να κατευθυνθεί εκτός αεροδρομίου, καθώς χιλιάδες εκστασιασμένοι φίλοι της ομάδας είχαν περικυκλώσει το όχημα του και δεν άφηναν τον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει. Ο 28άχρονος αριστεροπόδαρος μέσος, έφτασε στην Αθήνα συνοδευόμενος με την Ρωσίδα γυναίκα του, η οποία εντυπωσιασμένη τραβούσε με κάμερα αυτές τις ξεχωριστές στιγμές.

Ο Άλμπερτ Ριέρα κατάφερε μετά από 15 λεπτά να φύγει με δυσκολία από το αεροδρόμιο με τον κόσμο να τον ακολουθεί περπατώντας (!) και να συνεχίζει να τραγουδάει συνθήματα με το όνομα του. Παράλληλα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ζητούσαν με συνθήματα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να φέρει στην ομάδα και τον Ιταλό ανασταλτικό μέσο, Τζενάρο Γκατούζο.

http://www.redplanet.gr

Share on Facebook