Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Διεθνής έκπληξη για Μπερέτα


ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ. ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ - Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΛ ΝΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Το διαφαινόμενο διαζύγιο του Μάριο Μπερέτα με τον ΠΑΟΚ έκανε τον γύρο του κόσμου καθώς όλα τα ξένα ΜΜΕ αναφέρθηκαν στην απομάκρυνση του από τον πάγκο του «Δικεφάλου». Οι πάντες στέκονται στο μικρό χρονικό διάστημα που έμεινε στον σύλλογο, αλλά...



...και στο γεγονός πως δεν πρόλαβε καν να καθοδηγήσει την ομάδα σε επίσημο αγώνα. Βέβαια, δεν έλειψαν και οι… παραφωνίες, καθώς ιταλική ιστοσελίδα θέλοντας να κάνει μάλλον την διαφορά, κάνει λόγο για απόφαση του Μπερέτα να παραιτηθεί. Μάλιστα, προβάλλει την συγκεκριμένη είδηση ως αποκλειστική.

Αναλυτικά:

A Bola: «Ο διάδοχος του Φερνάντο Σάντος απολύθηκε πριν το επίσημο ντεμπούτο»

«Η απόφαση ελήφθη μία εβδομάδα πριν το παιχνίδι με τον Άγιαξ για την είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, εξαιτίας των άσχημων εμφανίσεων της ομάδας στα φιλικά προετοιμασίας, αλλά και των κακών σχέσεων του Μπερέτα με κάποιους παίκτες από το ρόστερ».

Repubblica.it: «Τέλος ο Μπερέτα, ο ΠΑΟΚ ψάχνει ήδη τον επόμενο»

«Η περιπέτεια του Μάριο Μπερέτα στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε πριν καν αρχίσει. Ένα μήνα μετά την πρόσληψη και χωρίς επίσημα ματς, ο προπονητής απολύθηκε από τον ελληνικό σύλλογο», αναφέρουν αρχικά και προσθέτουν: «Οι ιθύνοντες του συλλόγου ήταν δυσαρεστημένοι από τα αποτελέσματα στα φιλικά, αλλά και από τις άσχημες σχέσεις με τους παίκτες του.

Για τον Μπερέτα ήταν η πρώτη του εμπειρία έξω από την Ιταλία μετά τις Τορίνο, Λέτσε, Σιένα, Πάρμα και Κίεβο. Η ιστορία του μοιάζει πολύ με τον προπονητή της Γιουβέντους, Τζίτζι Ντελ Νέρι (σ.σ. είχε πάει εκτός Ιταλίας για πρώτη φορά το 2004 για λογαριασμό της Πόρτο, όμως αποχώρησε για προσωπικούς λόγους πριν την έναρξη της προετοιμασίας)».

lequipe.fr: «Ο ΠΑΟΚ απέλυσε τον προπονητή»

«Ο ΠΑΟΚ απέλυσε τον Ιταλό προπονητή του, Μάριο Μπερέτα, μόλις ένα μήνα μετά την πρόσληψή του και χωρίς κανένα επίσημο παιχνίδι. Ο Μπερέτα είχε συμβόλαιο για δύο χρόνια, αλλά δεν έπεισε τους ιθύνοντες του συλλόγου στα φιλικά προετοιμασίας, ενώ είχε και άσχημες σχέσεις με τους παίκτες».

Eurosport: «Ο ΠΑΟΚ απέλυσε τον προπονητή μετά από ένα μήνα»

«Ο ΠΑΟΚ της Θεσσαλονίκης απέλυσε τον προπονητή του Μάριο Μπερέτα παρά το γεγονός πως δεν είχαν παίξει έστω ένα επίσημο παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Ιταλού, τη στιγμή μάλιστα που ακολουθεί ο κρίσιμος προκριματικός με τον Άγιαξ».

Fifa.com: «Ο Μπερέτα απολύθηκε μόλις μετά από 5 εβδομάδες»

datasport.it: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μπερέτα θέλει να αφήσει τον ΠΑΟΚ»

«Η περιπέτεια του Μάριο Μπερέτα στον πάγκο του ΠΑΟΚ αναμένεται σύντομα να φτάσει στο τέλος της. Μετά από μερικές εβδομάδες υπάρχουν προβλήματα στην συνεργασία των δύο πλευρών, στον προγραμματισμό, αλλά και στην τεχνική διαχείριση του συλλόγου».

ajax.netwerk.to: «Ενώ τις τελευταίες μέρες αναμενόταν η αποχώρηση του Μάρτιν Γιολ από τον πάγκο του Αγιαξ, ο αντίπαλος του στα προκριματικά του Champions League, έμεινε χωρίς προπονητή. Η ελληνική ομάδα αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Μάριο Μπερέτα με αφορμή τα μεγάλα προβλήματα που υπήρχαν στις σχέσεις του με τους παίκτες», τονίζει η ολλανδική ιστοσελίδα»


http://www.sportdog.gr


Share on Facebook