Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

«Πήγα ΠΑΟΚ, ήθελα Μουντιάλ»


Ως... «βιαστική» χαρακτήρισε την απόφαση του να έρθει στον ΠΑΟΚ τον περασμένο χειμώνα ο Αρνάλντο Εντίνιο, ο οποίος τόνισε ότι επέλεξε τον «Δικέφαλο» του Βορρά, ώστε να αγωνίζεται συχνά και να βρεθεί στην αποστολή της Πορτογαλίας για το Μουντιάλ, κάτι που όμως δεν κατάφερε...



Ο Αρνάλντο Εντίνιο αγωνίστηκε τον περασμένο χειμώνα στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την Μάλαγα αλλά εκτός από το γκολ που πέτυχε με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και έτσι στο τέλος της σεζόν αποχώρησε από την Θεσσαλονίκη.
Ο Πορτογάλος πρώην παίκτης της ΑΕΚ και πλέον της Μάλαγα τόνισε σε δηλώσεις του ότι πήρε βιαστικά την απόφαση να αγωνιστεί στους «ασπρόμαυρους» της Θεσσαλονίκης, ενώ ανέφερε ότι έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από τον σύλλογο και τους φίλους του «Δικεφάλου»:

«Πέρυσι πήρα τη βιαστική απόφαση να πάω στον ΠΑΟΚ, κυρίως επειδή ήθελα να πάω στο Μουντιάλ. Πάντως η εμπειρία στην Ελλάδα ήταν καλή. Με γνωρίζουν οι άνθρωποι, ήταν μία όμορφη εμπειρία και τερματίσαμε δεύτεροι για να λάβουμε μέρος στα προκριματικά του Champions League», είπε αρχικά ο Εντίνιο και στην συνέχεια ανέφερε πως πλέον είναι αφοσιωμένος στην Μάλαγα:

«Τώρα είμαι αφοσιωμένος στη Μάλαγα και θα μείνω εδώ. Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο δεν μου επέτρεψε να αγωνιστώ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, το ίδιο έπαθε και ο Νάνι κι έχασε το Μουντιάλ. Πρέπει να κοιτάς μπροστά και αν δουλέψεις σκληρά σίγουρα θα παρουσιαστεί κι άλλη ευκαιρία».

gazzetta.gr

Share on Facebook