Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

"Ο Κούλογλου και οι ΚΥΠατζίδικες μέθοδοί του - Ελεος πια!!"


"Ο Στέλιος Κούλογλου μπορεί από ρεπορτάζ να μην ξέρει, να αρκείται σε αυτό με τις μανσέτες για να μην λερώσει το πανάκριβο πουκαμισάκι του από το μελάνι και από κάτι «ξεχαρβαλωμένες» μεταγλωττίσεις που τις οικειοποιήθηκε, αλλά από «παιχνίδια εξουσίας» σίγουρα είναι άπιαστος...



Δεν πέρασαν ούτε το θρησκευτικό εννιάμερο από την ανάπαυση της ψυχής του αδικοχαμένου Σωκράτη Γκιόλια και βγήκε να σπιλώσει την μνήμη του. Ρε συ Κούλογλου για τα λεφτά που έπαιρνες από την ΕΡΤ είπε, αυτά που σου πληρώσαμε όλοι εμείς με απόδειξη. Ότι είναι άδικο άνθρωποι που λιώνουν σόλες στο ρεπορτάζ να πληρώνονται με 600€ ενώ εσύ για να «ντύνεις» με την φωνή σου δουλειές άλλων ακριβοπληρωνόσουν. Και σιγά τη φωνή ούτε Frank Sinatra να ήσουν.

Σου κακοφάνηκε κιόλας που σου μείωσαν τον μισθό; Τι να πουν οι συνταξιούχοι μεροκαματιάρηδες που πλήρωναν τόσα χρόνια για μια κουτσουρεμένη σύνταξη; Οι μανάδες που στερούνταν χρόνια και χρόνια για να τους που… Sorry αλλά το ταμείο είναι μείον. Α, ρε άτιμο ΔΝΤ που μειώνεις τα λεφτά από τα καλύτερα παιδιά.

Τώρα το θυμήθηκες ότι σε πήραν για εκβιασμό; Τι είχες πάθει διάσειση, ή τώρα το αποφάσισες με τους άλλους που δήθεν κόπτεσθαι για την ελευθεροτυπία; Σας πήραν χαμπάρι ρε Κούλογλου. Τις ΚΥΠατζίδικες μεθόδους της Χούντας για να αναγκάσετε κάποιον να βγει μπροστά. Δεν σας έφτασε ο Σωκράτης, θέλετε κι άλλου το αίμα;

Τόσο πολύ σας ενοχλούσαν αυτά που έγραφε και έλεγε; Κρίμα που δεν τον έχετε απέναντί σας πια να σας ξεσκίσει δημοσιογραφικά, όμως κάτι τύποι σαν εσένα μπορείτε να τον σπιλώνετε ανενόχλητοι.

Ρε συ Κούλογλου, αυτά που λες δεν είναι σαν τα ρεπορτάζ σου… κάποιος, κάπου, κάποτε. Εδώ λες βαριές κουβέντες. Αν είχες στοιχεία γιατί δεν το κατήγγειλες όσο ήταν ο Σωκράτης εν ζωή; Γιατί πολύ απλά δεν ήταν αλήθεια. Δεν θέλει σκέψη. Τρομάρα σου είσαι και δημοσιογράφος… δεν σου μάθανε για δεοντολογία; Υπάρχουν αποδείξεις; Οι αποχρώσαις ενδείξεις πολλές φορές είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εμπάθεια! Κούλογλου δεν θα γίνει Σωκράτης ποτέ… γέρασες κι ακόμη Παπαγαλάκι της εξουσίας έμεινες!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook