Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

" Σώστε την Ανάπηρη Πονηρή Μασκουλίτσα"


"Δυστυχως η μαρινα, η εθελοντρια που τη φιλοξενουσε και την φροντισε παρα πολύ καλα τα βρηκε δυσκολα με τη φροντιδα της και μας ειπε οτι μπορει να τη φροντισει μονο μεχρι τις 20 Ιούλη διοτι η οικογενεια της την πιεζει.

Η Ιστορία της
Η Πονηρη Μασκουλιτα εινα γατουλα που βρεθηκε τραυματισμενη και ανατεθηκε στη Γατοομαδα και φιλοξενουνταν σε μας. Δωθηκε για υιοθεσια και το εσκασε μια και ηταν πολύ γρηγορη και πονηρη. Οι γατογονεις της εντωμεταξυ για προσωπικους λόγους μετακομισαν μονιμα στο...


εξωτερικο.Την ξαναβρηκαν ευτυχως εθελοντες (δυστυχως παραλυτη πλεον) και απο καθαρη τυχη δεν ευθανατιστηκε ενω αυτο συμβουλευαν κτηνιατροι. Μολις καταλαβαμε οτι ηταν αυτη καναμε το παν τη πηγαμε σε νευρολογικη κλινικη καναμε εξετασεις και φυσιοθεραπεια και την φιλοξενησαμε παλι για οσο διαστημα μπορεσαμε αλλα το ατομο που τη φιλοξενησε ειναι βασικο στην ομαδα και το μονο καταλληλο για αναπηρα και με την τοση δουλεια προωθησης αλλων ζωων και τη διαχειρισης της γατοομαδας και εχοντας και πολλα ζωα συν το αλλο αναπηρο η φιλοξενεια της σωστα ειναι τρομερα δυσκολη εως αδυνατη. Καθυστερησαν σημαντικα να προωθηθουν ολα τα γατακια, επεσαν οι υιοθεσιες κατακορυφα και δεν μπορουσαμε ουτε το τηλεφωνο να σηκωσουμε σωστα για τυχον γονεις γατιων οσο τη φιλοξενουσαμε. Επιπλεον αυτη τη στιγμή το ατομο που τη φιλοξενουσε εχει περαν των πολλων ζωων και το γατακι που παρατησαν γαλλοι τον Υψιστο Μπλακ και δυο μικρα με υποψια χλαμυδιων. Μας ειναι αδυνατο να τη φιλοξενησουμε σωστα και υγειινα χωρις κινδυνο για την ιδια με τετοιο αριθμο ζωων ενω την αγαπουμε παρα πολύ και θελουμε το καλυτερο γι'αυτην.

Ειναι πολύ καλη γατουλα ειδικα τωρα που ειναι αναπηρουλα, ειναι στειρωμενη ευγενεστατη συνεργαζεται αψογα και ειναι τρυφερη και γλυκουλα μεχρι εκει που δε φανταζεστε. Χρειάζεται ενα καθημερινο αδειασμα κυστης, πανουλες και καλη υγειινη γιατι εχει ακρατεια

Ειναι Ιουλιος και οι φοιτητες κτηνιατρικης που θα μπορουσαν να βοηθησουν εχουν φυγει καθως και τα περισσοτερα σπιτια φοιτητων και κανουμε οτι μπορουμε για τα υγιη γατακια να υιοθετηθουν για να μην πω για οσα συνεχιζουν να μας λενε να παρουμε ενω εχουμε κλεισει απο φιλοξενεια εδω και ενα μήνα.

Παρακαλούμε ολους αν υπαρχει κανεις, θα του δειξουμε τα παντα οπως καναμε και στη Μαρινα: πως να τη φροντιζει και τα εξοδα της ειναι καλυμεννα απο μάς προσωπικα.

Εστω να φιλοξενηθει σωστα μεχρι σεπτεμβριο που θα ξαναρθουν οι φοιτητες κτηνιατρικης. Η αν θελει κανεις να την υιοθετησει μονιμα ειναι καταπληκτικη γατουλα πολύ χαδιαρα και τρυφερουλα με τεραστια ματακια.Καταλαβαινει τα παντα.

Τις οποιες αλλες κακες λυσεις δεν θελουμε να τις σκεφτουμε και φιλοξενεια σε κτηνιατρο δεν ειναι κατι πραγματοποιησιμο μπορει να την επηρεασει εξίσου μια κα εζησε σε σπιτι απο μικρη

Ευχαριστουμε εκ των προτερων
Επικοινωνία
ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης
ΓατοΕφημερία και Γατοτηλεφωνητής
6979780445 (2-4μμ) και SMS
www.thessalonikicatgroup.org"
Share on Facebook