Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Μαζική απογοήτευση για την «Ζωή της άλλης»


Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς φαινόμενο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν προκάλεσε απογοήτευση στους κύκλους των φανατικών οπαδών.

Η σειρά ξεκίνησε με ολιγόλεπτη καθυστέρηση λίγο μετά τις 9 το βράδυ...
ενώ θύμιζε περισσότερο «best of» επεισόδιο παρά «μεγάλο φινάλε». Άπειρες σκηνές (σταματήσαμε να μετράμε στις 10) από τα τελευταία 198 επεισόδια σε μορφή flashback, δεκάδες λεπτά γεμισμένα με μουσικά χαλιά και τους πρωταγωνιστές βυθισμένους σε σκέψεις και στην σιωπή. Τριάντα πέντε λεπτά διήρκησε σε καθαρούς χρόνους το επεισόδιο, για το οποίο αρκετοί πίστευαν πως θα είχε. δίωρη διάρκεια.

Το τελευταίο επεισόδιο για φέτος είχε χαρακτηριστεί από το τμήμα trailer του σταθμού ως το πιο «συγκλονιστικό επεισόδιο της χρονιάς» (sic!) επικεντρώθηκε ουσιαστικά και απόλυτα στους δύο βασικούς πρωταγωνιστές την Ξένια και την Ελπίδα, εστιάζοντας στην ερωτική και ψυχολογική τους κατάσταση και έλαβε για πρώτη φορά αρκετές αρνητικές κριτικές από φανατικούς οπαδούς της σειράς (βλέπε εδώ, εδώ κι εδώ).

Η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης, ενώ αναμένεται να διατηρήσει τα υψηλά ποσοστά, δεδομένης και της επερχόμενης αποκάλυψης της

http://tvnea.blogspot.com/




Share on Facebook