Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

H Βάσια Λόη στηρίζει τη Μαριέττα Χρουσαλά


Η παρουσιάστρια του Μεσημεριανού Express απαντά στο αν θα πάρει τη θέση της Φαίης Σκορδά και σχολιάζει το πάρτι στο θωρηκτό Αβέρωφ. Κάποιοι λένε ότι υπάρχει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε σένα και τη Σταματίνα Tσιμτσιλή. Έχετε τσακωθεί;

Όχι, αλλά...



δεν έχουμε πει ποτέ και κάτι. Απλά, δεν κάνουμε παρέα, δεν είμαστε φίλες.



Γι’ αυτό δεν την κάλεσες στο γάμο σου;

Όταν δεν έχεις καμία σχέση με τον άλλον και φέρεστε τυπικά, τότε πώς να τον καλέσεις στο γάμο σου; Δεν υπάρχει λόγος να τον βάλεις στη διαδικασία να έρθει, σε μια στιγμή που για σένα μπορεί να είναι η σημαντικότερη στη ζωή σου, να είσαι ευτυχισμένος και αυτόν να μην τον ενδιαφέρει. Δεν κάνουμε παρέα με τη Σταματίνα. Ένα τυπικό «γεια» λέμε όταν βρισκόμαστε στους διαδρόμους του καναλιού.



Πώς σου φάνηκε όλο αυτό που έγινε στο θωρηκτό Αβέρωφ;

Θεωρώ πως δεν ευθύνεται η Μαριέττα ούτε και ο σύζυγός της. Ζήτησαν το Αβέρωφ, όπως το είχαν ζητήσει διάφορες εταιρίες για να κάνουν εκδηλώσεις. Πιστεύω πως υπεύθυνοι για όλα αυτά είναι αυτοί που τους χορήγησαν την άδεια για να κάνουν το πάρτι στο Αβέρωφ. Αυτοί είναι που φταίνε και όχι η Μαριέττα. Δέχτηκε σκληρή και άδικη επίθεση, γιατί δεν είναι εκείνη υπεύθυνη. Πάντως, οι εικόνες που είδαμε από αυτό το ιστορικό πλοίο δεν ήταν ό,τι καλύτερο για εμάς τους Έλληνες και τον πολιτισμό μας.

yupi.gr

Share on Facebook