Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Σελίν Ντιόν Περιμένει δίδυμα αγοράκια!


Η Σελίν Ντιόν και ο σύζυγός της Ρενέ Ανζελίλ ανακοίνωσαν μέσω του επίσημου site εκείνης ότι περιμένουν δίδυμα αγοράκια.

Η 41χρονη σταρ μετά από έξι προσπάθειες τεχνητής γονιμοποίησης κατάφερε να μείνει έγκυος ενώ προηγήθηκαν και θεραπείες βελονισμού ...
που την ανάγκασαν να μείνει για ένα μήνα στη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο, τον 9χρονο Ρενέ-Τσαρλς ο οποίος ήρθε στη ζωή μετά έξι προσπάθειες τεχνητής γονιμοποίησης.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Le Journal» η Σελίν δήλωσε: «Νιώθω σα να είμαι έγκυος πάνω από ένα χρόνο. Ποτέ δεν τα παρατάω αλλά μπορώ να πω πως ήταν ψυχικά και συναισθηματικά εξοντωτική η διαδικασία».

Τον Αύγουστο του 2009 είχε γίνει γνωστό πως η 41χρονη σταρ έμεινε έγκυος με τη διαδικασία της τεχνητής γονιμοποίησης. Τελικά το Νοέμβριο το δυσάρεστο συνέβη αφού η Σελίν Ντιόν απέβαλε. Όπως είχε δηλώσει τότε ο σύζυγός της: «Θαυμάζω όλες τις γυναίκες που αποφασίζουν να κάνουν τεχνητή γονιμοποίηση. Η Σελίν από τον Απρίλιο έκανε πολλές προσπάθειες να μείνει έγκυος, έκανε πολλά τεστ, έπαιρνε ορμόνες και έκανε συνεχώς εξετάσεις αίματος. Τελικά έμεινε έγκυος αλλά δυστυχώς απέβαλε. Τον Αύγουστο νομίζαμε ότι η διαδικασία αυτή είχε στεφθεί με επιτυχία, όμως κάναμε λάθος. Εγώ και η σύζυγός μου όμως είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ένα ακόμα παιδί και το δυσάρεστο αυτό γεγονός δεν μας έχει αποθαρρύνει. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε γιατί έχουμε πίστη στη ζωή».

http://www.yupi.gr

Share on Facebook