Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Τελικά, τι θα γίνει με την εκπομπή της Λόη;


Αν και η Βάσια Λόη έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό της με το Alter, δεν γνωρίζει ακόμα τι ώρα θα προβάλλεται η εκπομπή της από το Σεπτέμβριο αλλά και ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της! Το «Μεσημεριανό Express» τελειώνει την Παρασκευή -τις τελευταίες εβδομάδες μάλιστα παρουσιάζει....


αυξημένη τηλεθέαση- και το μέλλον του πάνελ κρίνεται προς το παρόν αβέβαιο. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η εκπομπή θα ξεκινάει νωρίτερα από την ερχόμενη σεζόν, ενώ κάποιοι δημοσιογράφοι από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά θα απορροφηθούν στην εκπομπή της Βάσιας Λόη: Στο Alter έχουν υπογράψει ήδη η Αλεξάνδρα Τσόλκα και ο Στάθης Παπούλιας, χωρίς όμως να ξέρουν σε ποια εκπομπή θα βρίσκονται, ενώ σίγουρη θεωρείται και η παραμονή της Ρούλας Κουσκουρή στο σταθμό, καθώς τυγχάνει ιδιαίτερης εκτίμησης από τα υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού. Αντιθέτως, η Νανά Παλαιτσάκη και η Εύη Δρούτσα -κουμπάρα της Βάσιας- δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα για τις προθέσεις του σταθμού, και είναι πολύ πιθανό να πέσουν θύματα των αυστηρών περικοπών που θα γίνουν από την επόμενη σεζόν.



Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Βάσια θα επιστρέψει στη δουλειά στις 16 Αυγούστου. Μέχρι τότε, η ηγεσία του Alter θα έχει πάρει οριστικές αποφάσεις για την ώρα προβολής της εκπομπής της (προβλέπεται να έχει τετράωρη διάρκεια) αλλά και τα -κατά πάσα πιθανότητα- τέσσερα μέλη του πάνελ της.

yupi.gr


Share on Facebook