Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

"Παράπονα για το grand resort"


"To προηγούμενο Σαββάτο βράδυ βρέθηκα στο μπαρ (Veghera) του Grand Resort Lagonisi με την κοπέλα μου. Πηγαίνω εδώ και 3 χρόνια και παρατηρώ φέτος έχουν ρίξει κάθετα την ποιότητα. Ούτε τισ βασικές υπηρεσίες δεν προσφέρουν. Και γίνομαι αναλυτικός:

1) Η κοπέλα στην είσοδο επέμενε να...
καθίσουμε στο μπαρ και όχι εκεί που θέλαμε εμείς
2) Παραγγείλαμε 2 μαρτίνι με σόδα και φρέσκο χυμό πορτοκάλι και δεν είχαν φρέσκο χυμό. Απαράδεκτο για μπαρ ξενοδοχειακού συγκροτήματος πολυτελείας
3) Ο φωτισμός φέτος είναι ποιοτικά άσχημος που δεν δένει με το τοπίο
4) Τα ποτήρια των ποτών είναι μαλλον απο την συλλογή της γιαγιάς τους που θα τα είχε πάρει προσφορά στην λαϊκή
5) Μαζί με το ποτό προσφέρουν ενα γυάλινο ποτήρι με κομμένες φέτες πιπεριά, αγγούρι και καρότο τα οποία σου δίνουν άσχημη εντύπωση με την διακόσμηση τους. Λες και είσαι σε κανα κουτούκι.
6) Οι κοπέλες υπάλληλοι του μπαρ, φοράγαν ενα ασχημα αισθητικό ασπρο σύνολο (παντελόνι και πουκάμισο) που δεν τονίζει καθόλου την θηλυκότητα τους και που μάλλον βγάζει μια αίσθηση αντρισμού. Με άλλα λόγια τα έχουν χαντακόσει τα κοριτσια.
7) Για 2 ποτά πλήρωσα 30 (!!!!) Ευρώ...Θα μου πείτε Grand resort είναι αυτό. Σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές και με τα ίδια ποτά, τα έχουν αυξήσει αδιακαιολόγητα.
8) Ο υπάλληλος που μας εξυπηρετούσε χρησιμοποιούσε μάλλον μάγκικη γλώσσα και όχι την απαραίτητη πρέπουσα για τον χώρο.

Αυτοί μάλλον είναι κάποιοι απ τους λόγους που φέτος έχει πατώσει απο κόσμο το εν λόγω μπάρ. Είναι κρίμα τόσα ωραία μέρη να κλείνονται απο επιχειρηματίες και να μην δίνονται προς ελεύθερη χρήση στους πολίτες όπως ορίζει ρητώς το σύνταγμα."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Share on Facebook