Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

«Κλείνει» και ο Μπατίστ


Μετά τη συμφωνία με τον Ντρου Νίκολας, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία ανάσα από την ανανέωση της συνεργασίας του και με τον Μάικ Μπατίστ. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και η διαφορά που αφορά την ακριβή διάρκεια του συμβολαίου ...
αναμένεται να ξεπεραστεί. Ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ ζητεί κλειστό διετές συμβόλαιο, ενώ οι «πράσινοι» προτείνουν 1+1 χρόνια.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του Βασίλη Σπανούλη, η απάντησή του αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα και πριν συγκεντρωθεί η Εθνική για την προετοιμασία εν όψει Μουντομπάσκετ. Στις τάξεις των «πράσινων» υπάρχει αισιοδοξία πως ο Λαρισαίος γκαρντ θα παραμείνει, αν και ούτε ο ίδιος φαίνεται να έχει ακόμη αποφασίσει.

Σε περίπτωση που το σίριαλ έχει ευτυχές τέλος, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για έναν ακόμη γκαρντ, που δεν αποκλείεται να είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ αν αποχωρήσει ο Σπανούλης, θα αποκτηθούν δύο περιφερειακοί (ο ένας μεγάλο όνομα). Επίσης οι «πράσινοι» κινούνται για την απόκτηση ενός παίκτη στη θέση «3» κι ενός σέντερ για να αντικαταστήσουν τον Νίκολα Πέκοβιτς.

sport fm




Share on Facebook