Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

"Oύτε αγράμματοι είμαστε, ούτε ηλίθιοι"


"ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Η ΚΑΘΕΣΤΥΚΙΑ ΤΑΞΗ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η...ΔΙΚΗ ΜΑΣ-ΣΑΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ(ΤΟΥ ΘΗΤΗ) ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ.

ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΝΕΣΕ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΟΝΕΣΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ 2ο ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ο.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ(ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ,ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ) ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΥΝΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΟΣ ΜΠΛΟΓΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ.ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ''ΣΤΙΒΟ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ.

ΥΓ.ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ.ΟΥΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑΝ ΜΑΖΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook